Трансфер с Такси Варна Букурещ

800px-Varna_Plage

Град Варна

Град Варна е морската столица на България. Тя е предпочитана дестинация за туризъм, както от българи така и от чуждестранни граждани. През 2007 година  България и Румъния влязоха в европейското пространство. След отпадането на визовия режим, северните ни съседи все по често посещават нашето черноморие и в частност град Варна. Наши съграждани от град Варна и околностите на които им се налага да летят със самолет, все по често резервират самолетни билети за пътуване през град Букурещ от летище Отопени (Хенри Коанда).

Ние предлагаме трансфер Такси-Варна-Букурещ – удобен и сигурен таксиметров транспорт от град Варна до град Букурещ и летище Отопени.

Henry Coanda Otopeni AirportСамолетните билети от летище Хенри Коанда – международното летище на Румъния са доста по евтини в сравнение с билетите за пътуване в Европа от летище Варна или летище София. Летище Отопени в град Букурещ е най-голямото на балканският полуостров и обслужва ежедневно многобройни полети из цяла Европа на много изгодни цени на самолетните билети. Нашата столица се намира на 450км. от град Варна, а до летище Отопени в Букурещ разстоянието е 300 км. Ето защо пътуването от Варна през град Букурещ излиза по изгодно и по близо от София-град. За туристи и гости на нашето черноморие е по евтин трансфера през Букурещ от колкото през София.

Цената за пътуване с такси от град Варна до летище Отопени в град Букурещ варира между 230 – 240 Лева. Според броят на пътниците в таксито.
За един или двама човека в таксито цената е 230 Лева.
За трима или четирима човека в таксито цената е 240 Лева.
Също така можем да Ви обслужим от всеки адрес или курорт на България към Румъния.