Такси от Русе до Букурещ

Услуги по превоз – такси от Русе

Превоз от Русе до международно летище Букурещ. Евтин таксиметров превоз от град Русе до летище Букурещ Хенри Коанда. Резервирайте трансфер от летище до избрана дестинация. Такси от Русе до летище Отопени.

Превоз от Русе до Летище Букурещ – Henri Coanda.

Цена с такси от Русе до Букурещ е 150.00 лева – за до 4 пътника.

Цена с такси от Русе до Букурещ е 240.00 лева – цена за пътуване в двете посоки.

Такси от Русе, taksi-ot-ruse-do-bukuresht-transport.

Такси от Русе до Международно Летище Букурещ

Ако желаете да посрещнете или да изпратите някого от летище Отопени.

Международно Летище Букурещ

Таксито ще ви вземе в избрания час и адрес, ще извърши трансфера на пътниците до указаната дестинация, ще изчака полета и ще ви върне обратно до желаната от вас крайна точка.


Транспорт до международно летище Букурещ

превоз от Русе до Отопени с автобусЛетището обслужва над 6 милиона пътуващи годишно. До него няма железопътна линия, но разполага с постоянна автобусна линия минаваща през румънската столица.

Превоз с Автобус

Автобуса е под номер – 783, известен е като Express Line или Експресна Линия. Това е вътрешна линия и пътуването до центъра, от където можете да вземете друг автобус до България отнема между 55 – 70 минути.

Превоз с такси

Можете да наемете такси от летището Fly Taxi, да резервирате Он Лайн или на тел: +40(0)21 201 9440 до град Русе или до центъра на Букурещ. Цените на тези такситата са по-високи от нашите. Ако наемате частно Румънско такси за превоз до България, бъдете внимателни и се пазете от измами.


Евтин превоз до Румъния

Извършваме превоз на пътници с отправна точка град Русе. Пътуванията се извършват от компетентни професионални шофьори. Автомобилите и микробусите се поддържат в отлично състояние и са оборудвани с модерна навигационна техника. Често се налага да се осъществяват курсове на далечни разстояния. За комфорта на пасажерите при пътуването всеки таксиметров автомобил има климатик или климатроник. Микробусите разполагат с модерна аудио-визуална апаратура.

Варна Трансфер - Такси Варна Букурещ - Volkswagen Multivan TDI van,превоз с Бус Русе Букурещ, летище Отопени,Варна

Транспорт с Микробус Русе Букурещ Русе

Цената се определя според изминат пълен километър, като се отчита – Броя на пътници , предвиден трафик, обем на багажа на всеки индивидуален пътуващ в МПС-то, амортизация на автомобила, пътни такси, винетни такси и допълнителни разходи по транспорта и безопасното пътуване на пътниците.

За актуални цени се свържете с нас по телефон – 0893 455 533 или изпратете запитване.

Не носим отговорност за печатни грешки.