Такси трансфер до летище Отопени

В Румъния има две летища, които обслужват нейната столица Букурещ. Извършваме такси трансфери на пътници от Русе до летище Отопени. За бизнес клиенти извършваме такси трансфери до летище Банеаса.

Летище Отопени е международното летище на Румъния – International Airport Bucharest

taxi do letiste otopeni bucurest

Такси от летище Отопени

Летището се намира в град Отопени, който е на 17 км северно от град Букурещ. Сега градът е част от столицата на Румъния. Летище Отопени, разполага с две съвременни отделни сгради, наречени СЕКТОРИ – Заминаващи и Пристигащи. По между си те са свързани с пешеходна топла връзка. Там има разположени офиси, банка, коли под наем, поща, служба за хора с увреждания, VIP кресла, банкомати, магазин за вестници и пакетирани стоки и други. На летището има автомати за поръчка на такси, които изчакват в специална зона в близост до паркинга. На летище Отопени работят само румънски таксита, които обслужват летището ежедневно. Цените за таксиметров превоз на километър варират от 1.39 Леи до 3.50 Леи.

Български таксита не изчакват на летището, освен ако нямат предварителна заявка от клиент. Без предварителна заявка или персонална поръчка на такси от България, може да наемете румънско такси. Цената за трансфер Отопени-Русе с румънско такси варира от 60 до 100 Eвро и искат парите предварително.

Преди да наемете румънско такси:

  • Предварително уговорете крайната точка на пътуването.
  • Уточнете крайната цена – такса за преминаване на Дунав мост и винетка.
  • Не заплащайте пълна цена преди извършване на услугата – това е предпоставка за измама.
  • Преди да заплатите уверете се, че целият пътнически багаж е в ръцете Ви.

На официалния сайт на летище Отопени можете да видите информация за всички полети, да резервирате хотел, да поръчате кола под наем или такси и много друга информация в помощ на пасажери или на посрещачи. Уточняваме че информацията е достъпна на два езика – Румънски и Английски език.

Посрещане и трансфер от Русе до летище Отопени

Такси от летище Отопени до град Русе, поръчка на евтино такси от ОТОПЕНИ до Русе България.Предимствата да поръчате предварително при нас са:

  • Гарантирано посрещане на указания полет.
  • Посрещане в чакалнята с лист на който са изписани Вашите имена.
  • Указване на помощ при придвижването на багажа до колата.
  • Крайна цена без скрити такси.
  • Заплащате при достигане на крайната точка на пътуване, а не предварително.
  • Таксито е индивидуално и с него ще пътувате само Вие.

Такси до летище Банеаса

Bucharest Aurel Vlaicu Airport

Летище Банеаса е старото летище построено по времето на комунизма и използвано до 2011 година, месец Февруари. Тогава то бе затворено за ремонт, но така и не отвори повече за обществени полети. В момента летището се използва само за чартърни полети с малки самолети с витла. Причината е, че с годините летище Банеаса, което се намира в едноименният квартал е било в края на града, но сега след като градът се е разраснал с годините и има много живущи около него те подават оплаквания спрямо него заради шумът от реактивните двигатели на по-новите и модерни самолети. За това в момента летище Банеаса обслужва само малки самолети на тур оператори или частни самолети.